Construim cases

Construïm cases

casa

Accions Solidàries

Accions Solidàries

acciones solidarioas

Apadrinem

Apadrinem

apadrinamos

Camps de treball

Camps de treball

campos de trabajo

IMG 0130 

L'ONG Manyanet Solidari ajuda a nens i nenes de Colòmbia i Veneçuela donant-los l'oportunitat de cursar els estudis d'ensenyament bàsic així com garantir un habitatge digne per a ells i les seves famílies .

 

IMG 20150804 WA0024

 

Realitzem actuacions en zones de gran necessitat , sobretot a Colòmbia, Putumayo . El Pare Just és un religiós de la congregació que porta anys convivint amb la comunitat Inga de la zona. És el responsable d'assegurar que els nens i nenes apadrinats , així com les seves famílies, reben els ajuts i fan bon ús de les aportacions que reben gràcies als padrins de la fundació.

IMG 4409

 

Realitzem cada any Camps de treball on cooperants d'Espanya viatgen a Colòmbia i Veneçuela per conviure " in situ " amb les famílies i nens apadrinats . Col·laboren amb la comunitat organitzant Plans de vacances i accions puntuals en les zones d'acció de la Fundació.

 

DSC07019

 

Els camps de treball serveixen per tenir contacte directe amb els nens i nenes apadrinats . Conèixer més de prop la seva realitat i situació i comprovar que reben els ajuts i s'usen adequadament per a la millora de les seves condicions de vida .